AR Design
Kezdőknek
Kezdőknek : Kereső portálodra

Kereső portálodra


Demó:


HD www
 

Ez a Google keresője, amin ha HD van bejelölve, akkor HD-n fog keresni, ha a www, akkor az egész weben. Kicsit átírtuk, hogy praktikusabb legyen. (pl. az eredeti kódban a www van elöl és alap kipipálva, ezt felcseréltük a portálunkkkal).

A kódban az alábbiakat kell átírnod, hogy látogatóid a Te portálodon is tudjanak keresgélni:
Kétszer kell megadnod az oldalad címét, s egyszer a portálod nevét, ami a rádió gomb előtt fog megjelenni (tehát ami nálunk HD). A kódban ezeket vastaggal kiemeltük.

Az aláhúzott részeket nem szükséges átírnod, ha megfelel az általunk beállított méret, de ha nem:
width = a táblázat szélessége (nem a rublika mérete!)
size = a rublika szélessége
maxlength = a rublikába írható karakterek száma
Keresés = a gombon megjelenő szó
font size = betűméret
color = betűszín

Kód:

         <form method="get" action="http://www.google.co.hu/search">
             <table width="311">

               <tr>
                 <td align="center" width="311"> <input type="text" name="q" size="35" maxlength="150" value="" />
                   <input type="submit" name="btnG" value="
Keresés" />
                   <input type="hidden" name="domains" value="
www.nevek.gportal.hu" />
                   <br />
                   <input type="radio" name="sitesearch" value="
//nevek.gportal.hu" checked="checked" />
                   <font size="2" color="#000000"> HD</font> 
                  <input name="sitesearch" type="radio" value=""  />
                   <font size="2" color="#000000"> www </font>   <br/></td>
               </tr>
             </table>

           </form>

 
Menü Plusz

 Üdvözlés
 Regisztráció
 Bejelentkezés
 Honlaptérkép
 Oldal: infó, vk
  AR mackók
 Szabályzat
 Hirdess ingyen!
 Linkcserék
 Buttoncserék
 ALL szövetség

 
AR ajánló

 Design-szettek
 CSS kódok
 Üzenőfal portálodra
 Több kinézet CSS-vel
 Képváltós menü
 Kérdezz-Felelek script
 Különleges frissítés
 Egy modulban több
 Képeffekt CSS-vel
 CSS magyarázat
 Különleges modulstílus
 Különleges modulstílus div

 
Chat


 
Online
2 látogató van itt
 
   
                                   

 

                                                              


A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.